دکتر مهدی ذوالفقاری، رییس کانون زبان ایران، به منظور گسترش تعاملات و بررسی ظرفیتهای مشترک از موسسه ISC بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل کانون زبان ایران، در این دیدار که با حضور تعدادی از معاونین و مدیران مؤسسه برگزار شد، دکتر محمد مهدی علویانمهر، رئیس مؤسسه ISC به تشریح تاریخچه تأسیس، مأموریتهای ملی و بینالمللی و فعالیتهای این مؤسسه پرداخت.
وی اظهار داشت: مؤسسه ISC نهادی بینالمللی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که مسئولیت رصد و پایش وضعیت علم و فناوری در جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اسلامی را بر عهده دارد.
وی همچنین به مأموریتهای دیگر مؤسسه ISC اشاره کرد و گفت: ارزیابی، اعتبارسنجی و شناسایی نشریات معتبر بینالمللی و داخلی، سطحبندی نشریات، ارزیابی همایشها، رتبهبندی دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی از جمله وظایف اصلی این مؤسسه است که این فعالیت ها در سطح بین الملل همچون حوزه کشورهای بریکس نیز در حال گسترش است.
علویانمهر افزود: گسترش دفاتر منطقهای مؤسسه ISC در کشورهای اسلامی با هدف تقویت دیپلماسی علمی از جمله برنامهها و اهداف راهبردی ISC به شمار میرود که تبادل دانش و تجربیات در این خصوص می تواند به ارتقای همکاری های مشترک بین دو مجموعه کمک کند.
علویانمهر با اشاره به ظرفیتهای بالای مؤسسهISC اعلام کرد: مؤسسه ISC می تواند پایگاه های تمام متن زبان فارسی خود را در اختیار اساتید و پژوهشگران کانون زبان ایران قرار دهد.
در ادامه این بازدید، دکتر مهدی ذوالفقاری رئیس کانون زبان ایران به معرفی خدمات ملی و بین المللی کانون پرداخت و اظهار داشت: کانون زبان ایران به عنوان معتبرترین، قدیمیترین و بزرگترین مؤسسه آموزش زبانهای خارجی در ایران از سال ۱۳۰۴ در تهران شروع به فعالیت کرده است.
وی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ مرکز آموزش زبان به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واگذار شد و به کانون زبان ایران تغییر نام داد تا این مؤسسه با صیانت از ارزشهای بومی و اسلامی، الگویی جدید و متناسب با شرایط جامعه ارائه کند که این مهم در محتوای کتابها و فضای آموزشی کانون زبان تأثیر گذاشته و سبب شد زبانهای غیر انگلیسی در کانون زبان ایران صاحب کرسی آموزشی شوند.

ذوالفقاری ادامه داد: هم اکنون، کانون زبان ایران در ۳۱ استان و ۱۳۵ شهر با بیش از ۳۰۰ مرکز آموزشی و بیش از یک میلیون زبان آموز در هر سال، به آموزش زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی، عربی، اسپانیایی، ایتالیایی، روسی، چینی و ترکی استانبولی، همچنین تولید محصولات آموزشی و کمک آموزشی در زمینه آموزش زبانهای خارجی و آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان فعالیت میکند.
وی افزود: توسعه فعالیت های پژوهشی و همکاری های علمی با سازمان های ملی و بین المللی به منظور آموزش زبان فارسی از رویکرد های مهم این کانون است که همکاری مشترک با مؤسسه ISC می تواند به ارتقای کیفی این فعالیت ها بیافزاید.
در پایان این نشست، طرفین به بحث و تبادل نظر پیرامون زمینههای مشترک همکاریهای دوجانبه پرداختند. در این گفتگو، موضوعاتی از جمله برگزاری نشستها و کارگاههای علمی مشترک، و بهرهمندی متقابل از ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت. دو طرف بر ضرورت تدوین نقشه راه همکاریهای آینده تأکید کرده و ابراز امیدواری کردند که با برنامهریزی دقیق و پیگیری مستمر، زمینههای همکاری به نتایج ملموس و مؤثر علمی و فناورانه منجر شود.